Online Coaching - Zoek je goede en effectieve coaching?

online coaching

Managementcoaching? Of Loopbaan coaching? Misschien Persoonlijke coaching?

Ben je manager en zoek je een geregistreerde coach met ruim 21 jaar ervaring? Waar je constructief mee wilt sparren? Een stevige persoonlijkheid die uit eigen ervaring weet waar het om draait en zelf jarenlange managementervaring heeft? Waardoor je snel tot de kern van de zaak komt?
Natuurlijk staan jouw wensen centraal en onderzoeken we wat je nodig hebt om een aantal stappen voorwaarts te maken. Zodat jij je ambities waar kunt maken en je doelen realiseert. In een veilige en constructieve omgeving.

Loopbaan/Job Coach in Hilversum of Amsterdam?

Ben je op zoek naar een loopbaan coach? Omdat je nog niet zo goed weet waar je je carrière wilt vervolgen? Of weet je dit wel maar kun je wel wat hulp gebruiken om dit te realiseren?
Zoek je iemand die je helpt om de juiste keuze te maken waarbij je een duidelijk doel voor ogen hebt? En je zeker weet dat deze baan bij jou past? Waar je verder kunt groeien in jouw specifieke mogelijkheden? Zodat je niet snel weer vastloopt of je je grenzen hebt bereikt? Of dat je op de verkeerde plek terechtkomt. Zodat je weer kunt gaan solliciteren.

Wij werken vanuit Amsterdam of Hilversum en als loopbaan coach geven we inzicht, handvatten die je helpt om je talenten en drijfveren te herkennen. Waarbij je een antwoord vindt op vragen als:
• Wie ben ik?
• Wat wil ik?
• Wat is mijn meerwaarde?
• Waar kan ik dit het beste realiseren?
• Hoe ga ik dit doen?
• Welke stappen zijn dan handig?

Wil je snel en goed een fijne baan vinden die prima bij jou past en waar je kunt excelleren en groeien? Dan help ik je graag verder.

Persoonlijke coaching voor het professionaliseren van je soft skills

Worstel je met persoonlijke dilemma’s waardoor je niet verder komt? Loop je vaker tegen hetzelfde aan? Misschien vind je het lastig om een balans te vinden in je werk en je privéleven?
Je merkt dat je het moeilijk vindt om je grenzen te stellen en je zegt te gemakkelijk ja tegen een ander en daardoor nee tegen jezelf? Wellicht is de relatie met je leidinggevende ingewikkeld en dat wil je graag anders? Of je wil jezelf meer profileren en uit de schaduw komen? Durf je niet te confronteren of heb je last van zeurende conflicten waardoor het plezier in je werk weg is? Dan is persoonlijke coaching een manier die een boost aan je professionele ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Gelukkig beschik ik over ruime ervaring, kennis en kunde die ik graag voor je inzet. De ervaring heb ik opgedaan onder meer als manager bij Randstad Uitzendbureau, het LTP, een psychologisch instituut voor assessments en trainingen, manager bij het SFB, gasttrainer/coach bij de Baak. En zeker ook de 21 jaar die ik als seniortrainer, coach en ondernemer fungeer. Naast alle opleidingen die ik heb gevolgd.

Ambities realiseren in haalbare doelen

In mijn visie is het belangrijk dat leren en jezelf ontwikkelen ook leuk is. Dan gaat het behalen van je doelen gemakkelijker. Natuurlijk ontdek je ook de mindere kanten van jezelf. Dat kan pijnlijk zijn. En leren gaat met vallen en opstaan maar door vooral te focussen op wat je wel kunt gaat dit gemakkelijker. Zo kun je hardnekkige negatieve gedachten leren om te buigen. Waardoor je meer energie en ruimte krijgt om positief naar jezelf te kijken. Zelfvertrouwen om andere stappen te nemen dan de gebaande paden waardoor je groeit in je mogelijkheden.

Behalve veel ervaring beschik ik ook over een groot pallet aan goede, in de praktijk bewezen methoden en technieken. Waardoor ontdekken, experimenten en vaardiger worden leuk is en energie geeft. Verder vind ik een veilig en constructief leerklimaat belangrijk. Waardoor je kunt reflecteren. Dit alles zorgt ervoor dat je snel en energiek je doelen realiseert.

Voorbeelden van Coach vragen

Benieuwd geworden over wat ik voor je kan betekenen?

Aanbod voor 1 x gratis 30 minuten online coaching en advies.
Vanuit je eigen omgeving. Informeel en zonder reistijden of files.

Scroll to Top