Met daadkracht schakelen tussen verschillende beinvloedingstijlen?

Gebruik de juiste strategie!
Versterk je professionele effectiviteit en vaardigheden

 • Je wordt meegesleurd in de team dynamiek en je haakt af?
 • Je hebt een dilemma en je weet niet hoe je hier effectief mee om moet gaan?
 • Wil je meer invloed uitoefenen? Vooral in het teamoverleg en bij het hogere echelon?
 • Je grenzen leren stellen bij ‘lastige gesprekspartners’ en goede werkrelaties?
 • Je wilt meer invloed en je doelen bereiken?
 • Je persoonlijke effectiviteit versterken!

In de masterclass Impact en Invloed

 • Geef je je daadkracht een boost
  Leer je om te schakelen tussen verschillende beinvloedingsstijlen
 • Herken je communicatie patronen en beperkende gedachten
 • Communiceer je effectief en stel je grenzen met behoudt van goede relaties
 • Oefen je invloed uit en bereik je je doelen
 • Werk je met meer plezier en energie. Acteer je assertief en heb je wel impact!

Ik twijfelde of ik wel mee zou doen. Dacht dat ik in de masterclass vooral de problemen van anderen zou oplossen. Het tegendeel is waar. De combinatie coaching en groepsleren heeft mij snel verder geholpen. Madeleine zorgt voor een goede ‘peergroup’ waardoor ik me snel op mijn gemak voelde en juist ook veel heb geleerd van hen. De herkenbaarheid en de kleine groep met veel persoonlijke aandacht was prima. Madeleine helpt je snel verder en is empathisch, toegankelijke en streng wanneer nodig terwijl ze figuurlijk en letterlijk naast je blijft staan. Aanrader! ‘

Asha Mees, manager KLM

Deelnemende organisaties

ANWB, G-Star, KLM, KLC, PepsiCo, Technische Universiteit Eindhoven, Erasmusuniversiteit, Hoge Raad der Nederlanden, ING, Rechterlijke macht, KWR, TNO, OM Amsterdam,  e.a.

 Data 2 daagse Masterclass

12 + 19 december jl.
14 april + 23 april 2020 (nog 1 plaats)
4 + 15 juni 2020 (open)

Veelgestelde vragen

HBO of WO met minimaal 5 jaar werkervaring. Leeftijd tussen 32 en 54 jaar.

Staffunctionarissen en managers

De masterclass duurt 2 dagen met een tussentijdse periode van 2 weken. De individuele coaching gaat via Skype en kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Vooraf vind het een intake gesprek plaats zodat we een helder beeld hebben van wat je wilt leren en wat je ervan verwacht.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat individuele coaching succesvol is. Wil je je soft skills versterken dan ben je hier op het juiste adres. Want de coaching en groepstraining zorgen ervoor dat je nog effectiever bent in je dagelijkse werk. Dan werk je immers ook met collega’s en klanten. Zo leer je in een veilige setting om je doelen te realiseren. Waarbij de ‘peergroep’ je situatie herkent en je onder meer daardoor goed ondersteunen.

Twijfel je? Bel gerust. Want voor aanvang van de masterclass selecteren wij voor de juiste ‘peergroup’ En natuurlijk voor het behalen van de gewenste programma resultaten. Blijkt bij de intake dat je doelen niet overeen komen? Dan adviseren we je als je dit wilt op een alternatief.

Je betaalt hiervoor 1.485 euro. Dit is inclusief de testen, syllabi, kosten acteur, etc. Kosten lunch arrangement, inclusief koffie, thee en fris: 37 euro per dag (naar dieetwensen wordt vooraf geïnformeerd).

Je kunt ervan op aan dat ik alles uit de kast haal om je effectief te ondersteunen. Maar…. gedragsveranderingen die nodig zijn om je doelen te realiseren kosten inzet en discipline. Drie weken met aandacht werken aan je doelen creëren neuronische verbindingen in de hersenen. Drie maanden zijn nodig voor blijvende resultaten. Echter als je altijd denkt en handelt op dezelfde de wijze die ervoor zorgen dat je niet je doelen realiseert zijn de uitkomsten ook hetzelfde.

Over de trainer

Madeleine ten Thij is getrouwd en trotse moeder van 2 dochters. In haar vrije tijd loopt ze hard, golft zingt en leest ze graag. Sinds 1999 werkt ze voor TTR als senior gedragstrainer en executieve coach (geregistreerd bij o.a. de NOBCO, NOLOC). Daarvoor werkte ze als manager onder meer bij Randstad, SFB en LTP. Ze hanteert wetenschappelijke modellen in combinatie met actie methodes zoals RET, Mindfulness en Moreno techniek. Haar doelgroepen zijn kritische hoog opgeleide managers en professionals. TTR werkt voor de top 100 organisatie in Nederland.

Wil je eerst vooraf meer informatie of advies?  Bel dan met: TenThijreflect:
035 – 77 267 50 en vraag naar Madeleine. Ze vertelt je er graag meer over.

Informatie aanvragen of contact

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!