Leiderschap training

Leiderschap training valt samen met het aansturen, inspireren en motiveren van medewerkers om met elkaar de afgesproken resultaten en doelen te bereiken. Wilt u graag meer uit uw team halen en uw managementvaardigheden en leiderschap vergroten? Volg de leiderschap training dan bij TenThijReflect. Tijdens de leiderschap training leert u onder meer coachend leidinggeven in combinatie met situationeel leidinggeven. Volg deze training om uzelf een effectieve en krachtige persoonlijke leiderschapsstijl aan te meten. Zo kunt u succesvol met uw team doelen te verwezenlijken.

Leiderschap training bij TenThijReflect

Voordat u aan de leiderschap training begint zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden via Skype. Als doel hierbij kennismaken en uw verwachtingen en doelen helder te krijgen. De leerzame cursus zal 2 dagen duren en na de training hebt u meer inzicht en vaardigheden in:

  • Uw rol als leidinggevende
  • Situationeel leidinggeven
  • Coachend leidinggeven
  • Leert u een krachtiger persoonlijke leiderschapsstijl aan
  • Cases uit uw eigen praktijk

Management coaching bij TenThijReflect?

Ons ervaren team geeft al jarenlang diverse trainingen, waaronder ook leiderschap trainingen. Zij weten uit eigen ervaring wat leidinggeven is, en halen het onderste uit de kan. Ons team is erg enthousiast en brengt dit graag over op de mensen die deze training willen volgen. TenThijReflect is geschikt voor als u graag verder wilt groeien op uw werkveld en alle kneepjes wilt leren van management coaching. Zo leert u bij ons niet alleen situationeel leidinggeven, maar ook coachend leidinggeven.

Management coaching nu te reserveren

Enthousiast geworden door onze leiderschap training? Wij nodigen u graag uit voor een intakegesprek via Skype. Voor een intakegesprek reserveert u direct een plek door contact op te nemen via de mail of even te bellen naar 035-7726750. Wij zien u graag snel terug bij TenThijReflect.

Duur: 2 dagen

Data 2017:

  • Do 22 juni
  • Vrij 23 juni
  • Di 5 sept
  • Wo 6 sept

Locatie Hilversum of Utrecht

Advies nodig?

Bel 035-77 267 50
We helpen je graag verder!

Informatie aanvragen over Leiderschap

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Neem contact met ons op voor meer informatie!