Outplacement: 86% binnen 6 maanden een nieuwe baan!

Outplacement is het adviseren en begeleiden van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Sinds 2002 zijn wij een erkend outplacementbureau en trots om te vermelden dat wij momenteel 86% van onze deelnemers binnen 6 maanden aan een nieuwe baan helpen. Dit is vooral te danken aan onze gedegen, succesvolle, maar bovenal persoonlijke aanpak. De outplacementbegeleiding is een intensief en persoonlijk proces, dat de deelnemers vaak als een verrijkende ontdekkingsreis ervaren. Wij als outplacementbureau bieden naast outplacement ook diverse trainingen en coaching aan

Outplacement en de vele voordelen

Outplacement vindt vaak plaats wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe baan, dit kan bijvoorbeeld voortvloeien uit een onoplosbaar arbeidsconflict, reorganisatie of op een andere manier vastlopen in uw carrière. Groot voordeel bij een outplacementbegeleiding is dat u zeer persoonlijke baan begeleiding krijgt waarbij u zal leren om u te onderscheiden van de rest. Tijdens de baan begeleiding zullen verschillende facetten aan de orde komen, zoals: de verwerking van eerdere ervaringen, zelfonderzoek (op zoek naar sterktes en zwaktes), sollicitatietraining, netwerktraining en uiteindelijk het zoeken naar een geschikte baan. Outplacementbegeleiding levert u het onderstaande op:

  • U ontdekt wat u werkelijk wilt en krijgt hiervoor een persoonlijk kompas
  • U vergroot uw mogelijkheden
  • U versterkt uw persoonlijke presentatie
  • U krijgt en behoudt energie, ook bij tegenslag
  • U wordt effectiever in het vinden naar de baan die u wilt

Outplacement door TenThijReflect

Outplacementbegeleiding bij TenThijTeam werkt als een katalysator in het vinden van een passende baan. Wij begeleiden u naar het door u gewenste resultaat. De begeleiding bij outplacementbureau TenThijReflect bestaat uit verschillende dimensies, namelijk: mentale/cognitieve, emotionele en fysieke vlak. De begeleiding bij ons outplacementbureau zal o.a. bestaat uit rationale emotieve cognitieve training, presentatietechnieken, assessments, zelftesten en mindfullness. Uiteraard zal dit in overleg gebeuren en afgestemd op uw wensen en behoeften.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Waarbij wij samen met u bespreken wat u zoekt en uw wensen zijn. Wij informeren u hierbij naar de mogelijkheden om u snel en kundig naar een passende baan te coachen.

Uw contact

Madeleine ten Thij of Eduard Bleiksch

T: 035 – 77 267 50

Informatie aanvragen over outplacement

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Neem contact met ons op voor meer informatie!