GOEDE EN EFFECTIEVE MANAGEMENT COACHING

Management coaching bij TenThijReflect?

Ons ervaren team geeft al jarenlang diverse trainingen, waaronder ook leiderschap trainingen. Zij weten uit eigen ervaring wat leidinggeven is, en halen het onderste uit de kan. Ons team is erg enthousiast en brengt dit graag over op de mensen die deze training willen volgen. TenThijReflect is geschikt voor als u graag verder wilt groeien op uw werkveld en alle kneepjes wilt leren van management coaching. Zo leert u bij ons niet alleen situationeel leidinggeven, maar ook coachend leidinggeven.

Madeleine heeft onze leidinggevende gecoacht Vooral ook in verband met een complexe herinrichting van de organisatie. Zelf vind ik het prettig om met haar te sparren over structuur en organisatie ontwikkeling omdat ik dan vrij, out of the box kan denken. Zij vraagt goed door, houdt het doel goed voor ogen en jou bij de les. Ze confronteert op een vriendelijke maar besliste wijze, bewaakt het proces en de focus. Dat werkt goed.

Drs. Adwin Rotscheidt, directeur Hoge Raad der Nederlanden

Management coaching nu te reserveren

Enthousiast geworden door onze leiderschap training? Wij nodigen u graag uit voor een intakegesprek via Skype. Voor een intakegesprek reserveert u direct een plek door contact op te nemen via de mail of even te bellen naar 035-7726750. Wij zien u graag snel terug bij TenThijReflect.

Informatie aanvragen over management coaching

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Neem contact met ons op voor meer informatie!