Burn out preventie

Burn out preventie implementeren binnen uw bedrijf? Burn out preventie zorgt ervoor dat de vitaliteit in organisaties niet verloren gaat. Stress wordt immers door iedereen ervaren, maar zodra deze stress blijft aanhouden, moeten er alarmbellen gaan rinkelen. Hebt u last van ontevredenheid? Uitputting? Teruglopende motivatie? Pessimisme? Dan is de kans groot dat er een burn-out zich aan het ontwikkelen is. Om erger te voorkomen, is het raadzaam om een krachtige interventie te starten, te beginnen bij een intake.

Burn out preventie om langdurige uitval te voorkomen

Een burn-out preventie helpt bij het voorkomen van langdurige uitval. Vitaliteit in organisaties is erg belangrijk, dus om erachter te komen in welke fase uw burn-out zich bevindt, starten wij een intakegesprek. Hierbij bespreken wij gezamenlijk de wensen, doelen en resultaten die u wilt bereiken. Wij bieden persoonlijk maatwerk voor optimaal resultaat en op deze manier creëren wij wederzijds vertrouwen in de aanpak. Daarnaast helpt de burn-out preventie ook bij verwezenlijken van het volgende:

  • Voorkomen van langdurige uitval door ziekte of depressie
  • Besparing op verzuimkosten
  • Handvatten om energiek en fit verder te gaan
  • Balans tussen werk en privé
  • Meer genieten, minder piekeren
  • Persoonlijke grenzen herkennen, erkennen en delegeren
  • Vitaliteit in organisaties versterken

Zodra wij samen met u het traject zijn gestart, vindt er na 6 weken een terugkomsessie plaats. Hier worden uw praktijkervaringen geëvalueerd. Daarnaast bekijken wij gezamenlijk of u weer de regie in handen hebt en of u de programmaresultaten effectief toepast in uw werk- en privéleven.

Burn out preventie door TenThijReflect

Burn out preventie biedt voor zowel uzelf als uw organisatie verschillende voordelen. Vitaliteit in organisaties is belangrijk, en om dit te behouden of versterken gaan wij u verder helpen. Wilt u meer weten over ons programma? Of heeft u specifieke vragen over het implementeren van voorzorgsmaatregelen? Vul dan het contactformulier op onze website in, dan helpen wij van TenThijReflect u verder naar een gezonde en energieke toekomst.

Bij 3 mnd. = 273 x 5 dg x 13 wk = 17.745, – Bij 6 mnd. 35.490, – euro
Voor een MBO medewerker is het verzuim 150 euro per dag.
Bij 3 mnd. = 150 x 5 x 13 wk = 9.750 euro Bij 6 mnd. 19.500

Informatie aanvragen over burnout preventie

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!