teambuilding-bal-winnen

Ten Thij Team geeft trainingen en workshop naar aanleiding van uw specifieke vraag en situatie. Vervolgens gaan we grondig aan de slag om de verwachtingen, leerdoelen en resultaten helder te krijgen. Daarna ontwikkelen we maatwerk trainingen en workshops. Op een energieke en uitnodigende wijze worden doelen en resultaten gehaald.

In korte tijd bieden we managers, medewerkers en teams nieuwe inzichten, handvatten en vaardigheden die direct en effectief worden toegepast in uw dagelijkse praktijk.

Wij onderscheiden ons door én leidinggevende ervaring én goede methodieken die hun succes in de praktijk hebben bewezen. Theorie wordt verstrekt om het geleerde in een context te plaatsen.

TenThijTeam werkt sinds 18 jaar bij profit en non-profit organisaties zoals

ANWB, KLM, PepsiCo, Rechterlijke Macht, Hoge Raad der Nederlanden, G-Star,

Stadgenoot, Vilans, ’s Heeren Loo e.a.

 

Ik ken opleidingsland en weet dat er vaak wordt geknipt en geplakt voor het geven van trainingen. TenThijTeam geeft daadwerkelijk maatwerk met goede resultaten. Ook als ik na 4 maanden nog eens rondvraag dan zijn de deelnemers en management heel tevreden. En dat vind ik van belang”.

  • Frank Buijk Directeur Opleidingen ANWB

 

TenThijTeam begrijpt snel wat er speelt, ze stellen goede vragen, ze hebben veel commitment om de resultaten te halen. Prettig ook om mee samen te werken.

  • Mieke Hesselink HR KLM

 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Informatie aanvragen over trainingen & workshops

Wilt u vrijblijvend informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan hier contact met ons op.

Versturenformulier