IMG_6144 groepstraining

Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling kan goed van pas komen wanneer uw organisatie verandert. U heeft ambities voor nadere samenwerking of betere samenwerking tussen afdelingen, uitstekende klantgerichtheid, Lean of zelfsturing van teams. Of u realiseert u dat het nodig is om gezamenlijk uw strategie en focus voor de toekomst nader in te vullen. Samen met uw team wilt u sparren over welke focus. En hoe deze gemeenschappelijk praktisch wordt vertaald in het juiste gedrag van de medewerkers en leidinggevenden. Maar wat vraagt een organisatieontwikkeling van uw medewerkers en leidinggevenden?

Organisatieontwikkeling bereik uw succes

Om een organisatieontwikkeling naar een succes te leiden, zal u uzelf een aantal wezenlijke vragen moeten stellen: hebben de managers speciale vaardigheden en kennis in de fasen die medewerkers doormaken bij een organisatieontwikkeling, zoals weerstand? De rol van een manager is cruciaal! Een organisatieontwikkeling doorstaat verschillende fases en per situatie behoort een andere sturing. Van belang is om het menselijke gedeelte bij een organisatieontwikkeling centraal te stellen. Uw medewerkers voeren het tenslotte uit. Wij helpen u graag bij organisatieontwikkelingsvraagstukken, zoals: Hoe wordt de missie, visie en strategie concreet vertaald in juist gedrag? Hebben leidinggevenden goed voorbeeldgedrag? Gaan ze kundig om met weerstand en creëren ze commitment voor de goede koers?

TenThijTeam snapt dat er veel wordt gevraagd van u, uw managers en medewerkers. Onze organisatieadviseurs helpen u graag om een organisatieontwikkeling naar een succes te leiden. Samen met u ontwikkelen we goed gekozen interventies voor een heldere strategie en focus, zodat er een krachtig fundament komt voor verdere professionele ontwikkeling van uw organisatie.

Organisatieontwikkeling door TenThijReflect

Sinds 1999 helpen wij besturen, directie en management om op bovenstaande effectieve antwoorden te vinden die passen bij de organisatie en haar context. Vaak kijken we met u mee en werken wij aan oplossingen die duurzaam worden ingebed. Geen losse onsamenhangende flodders maar een goed ontwerp met een consistente samenhang voor een lenige en adequate organisatie. Wij baseren ons op wetenschappelijk onderzoek in combinatie met jarenlange goed bewezen praktijkervaring. Voor een nadere kennismaking neemt u contact met ons op!

Informatie aanvragen over Organisatie ontwikkeling

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Neem contact met ons op voor meer informatie!