Jobcoach

  • Twijfel je of jouw beroep wel de juiste invulling geeft aan je carrière?
  • Bij de volgende situaties kan dit ontstaan: ontslag, bij je huidige baan waar je geen plezier meer uithaalt, bij het moeilijk vinden van een nieuwe baan of juist bij een baan waar je de uitdaging mist.
  • Tijdens deze situaties is het verstandig om contact op te nemen met een job coach. Een job coach kent de arbeidsmarkt en gaat samen met jou na waar jouw interesses liggen.

Vragen die je gaat beantwoorden, zijn bijvoorbeeld: Wat wil jij realiseren? Hoe ga je dit bereiken? Hoe ziet jouw ideale baan eruit? Wat zijn de mogelijkheden? Wat is er mogelijk op korte termijn? En waar wil je over 2  jaar staan? Hiermee wordt er bepaald welke stappen ondernomen moeten worden waar wij op gaan aansturen. TenThij helpt om je op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk vlak te ontwikkelen!

Job coach of loopbaancoach inschakelen

Twijfel je of je een job coach of juist een loopbaancoach moet inschakelen? Met een job coach wordt voornamelijk de focus gelegd op het zoeken van een baan. De begeleiding is gericht op het zoeken van de geschikte baan die het beste bij jou past. Jouw kennis, vaardigheden en kwaliteiten staan centraal. Samen met een job coach ga je na wat de mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt.

Een loopbaancoach geeft inzicht in op wie jij zelf bent, waar je goed in bent en wat je wil bereiken. De verkregen inzichten in de persoonlijke doelen zijn bij loopbaancoaching al voldoende. Lees meer over het inschakelen van een loopbaancoach bij TenThij.

Resultaten

  • bewustwording van jezelf, je eigen kracht en kwaliteiten
  • Talenten en vaardigheden optimaal benutten en inzetten
  • Zelfbewust je talenten/vaardigheden “vermarkten”
  • Werken vanuit je passie
  • Loopbaan effectief vormgeven

TenThijReflect heeft meer dan 25 jaar ervaring in coaching, training en advies opgedaan bij topbedrijven, zoals KLM, PepsiCo, UPC/Ziggo en ANWB en OM. Haal meer uit jezelf bij TenThijTeam. Een vrijblijvend gesprek met een jobcoach brengt uitkomst.

Informatie aanvragen over loopbaan coaching

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Neem contact met ons op voor meer informatie!